Emlék fatábla

Vége az unalmas ajándékoknak, és szoba díszeknek. A fa táblácskáknak rengeteg pozitív tulajdonságuk mellett, a természetességük a legnagyobb vonzerejük. Kérhetsz rá vicces történetet, vagy akár a Nagy Naphoz egyfajta pluszt kínálhat. A fa egyedi mintázata miatt nincs két egyforma tábla, ebből csak egy lesz, ami a Tiéd, Tiétek. Tedd ki a szobába, akaszd a falra: a fatábla mindenhol jól mutat, és büszkén meséli el minden egyes nap, hogy mennyire fontos számodra az, akinek szántad.

A fatábla mérete: A/4

11990Ft 8990Ft

  • Add meg a 3 fontos eseményt és azok dátumait, amit a táblácskán szeretnél feltüntetni!


GARANCIÁK

Gyors, és kedvező szállítás!

Nagyon fontosnak tartom, hogy épségben, és a legjobb minőségben jusson el hozzád minden rendelés. Válassz bármilyen módot, számíthatsz a gyorsaságomra!

Igényes csomagolás!

Ügyelek arra, hogy minden termék precízen, szépen be legyen csomagolva, így akár ajándékozásnál is megállja a helyét! A csomagolás is tükrözi a minőséget!

Biztonságos fizetés!

Az oldalon lehetőséged van biztonságosan, bankkártyával fizetni, de ha kényelmesebb számodra, megoldható az átutalás, vagy utánvét is!

14 napos elállás!

Minden megvásárolt termékre vonatkozik, hogy 14 napon belül lehetőséged van indoklás nélkül elállni a vásárlástól, és ebben az esetben a termék ára is visszajár!

Mit nyersz a táblácskával?

A legfontosabb információk amit a fatáblákról tudnod kell:

Lepd meg ajándékozz emlékeket!

Nézd meg a többi terméket is!